Cum returnez?

Politica de retur

Lunaboutique.ro certifica si garanteaza calitatea produselor si un raport calitate/pret foarte bun.
In cazul in care sunteti nemultumit de produsele noastre, le puteti returna in termen de 14 zile cu garantia returnarii banilor in contul pe care dumneavoastra ni-l veti furniza sau va putem inlocui produsul cu un altul similar in maxim 48 de ore.
Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, consumatorul, persoana fizica, beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât costurile directe legate de returnarea produselor, precum si costurile privind diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.
Termenul de 14 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept de retragere se calculeaza de la data primirii produselor de catre consumator.
Sunt exceptate de la dreptul de retragere următoarele:
– furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
– furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
– furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;
Exercitarea dreptului de retragere se efectueaza prin completarea formularului de retragere pe care il gasiti mai jos sau prin e-mail la office@lunaboutique.ro
In cazul exercitarii dreptului de retragere, cumparatorul are obligatia de a returna sau de a le inmana produsele vanzatorului, in decurs de cel mult 14 zile calendaristice de la data la care a comunicat vanzatorului decizia sa de retragere. Produsele se transmit la adresa sediului social al vanzatorului, respectiv: Vaslui. loc Brahasoaia, nr 100, cod postal: 737497, prin curierat rapid. Clientul va suporta cheltuielile de curierat.
Produsele care se doresc returnate trebuie sa fie noi, fara sa fi fost folosite sau purtate in vreun fel (ciobite, sparte, patate, impregnate cu parfum etc), cu etichetele initiale, in ambalajul original, sa aiba toate componentele si documentele insotitoare (instructiuni de utilizare, certificate de garantie, etc). Inainte de trimiterea produselor neconforme sau comandate eronat, va rugam sa completati formularul de retur aflat mai jos si/sau sa informati LUNA BOUTIQUE prin intermediul e-mail-ului office@lunaboutique.ro Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.
Costurile de transport aferente returului vor fi suportate de catre client. Pentru sugestii si reclamatii, ne gasiti pe adresa de e-mail office@lunaboutique.ro sau la numerele de telefon afisate in sectiunea Contact
Consumatorul raspunde pentru produsele returnate prezentand modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc., diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.
Pentru a evita deteriorarea in timpul transportului a produselor returnate, in special in cazul produselor fragile, consumatorul trebuie sa respecte conditiile de ambalare ale produselor, recomandate de catre societatea de curierat rapid ales. In orice caz, este absolut necesar ca produsele sa fie impachetate cat mai compact posibil, iar ambalajul sa respecte urmatoarele conditii:
– interiorul – umplut cu material protector care sa nu permita miscarea continutului
– exteriorul – destul de rezistent incat sa nu cedeze din cauza greutatii continutului;
Recomandam utilizarea de ambalaj din lemn sau carton presat, umplut cu polistiren, folie cu bule sau alt material protector pentru a impiedica deplasarea produselor in colet pe durata transportului. Etichetarea coletelor cu “Fragil” nu inlocuieste o ambalare corespunzatoare. In cazul in care sunt returnate mai multe produse, printre care se afla si unele fragile, plasati-le pe acestea din urma in centrul coletului si asigurati-va ca produsele nu sunt in contact direct unul cu celalalt. Alegeti dimensiunile si tipul ambalajului in functie de materialele din care sunt confectionate produsele. Atunci cand aplicati banda adeziva pe cutiile de carton inchise, treceti un rand de banda adeziva deasupra si alte doua randuri pe laterale pentru a le sustine.Cu cat este mai greu coletul, cu atat mai multa banda adeziva este necesara.
Cumparatorul are dreptul de a i se rambursa toate sumele pe care le-a achitat drept plata vanzatorului, inclusiv costurile livrarii, in conditiile stipulate mai sus, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care vanzatorul este informat de decizia de retragere din contract, dar nu mai devreme de receptionarea produselor care au facut obiectul vanzarii. In cazul in care consumatorul a ales un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de SC LUNA ENACHE SRL nu este obligat de a rambursa costurile suplimentare efectuate cu transportul ales de catre consumator.
Consumatorul este de acord ca sumele cuvenite ca urmare a retragerii din contract, sa se ramburseze prin virament bancar, in contul consumatorului specificat in cadrul formularului de retragere sau comunicat impreuna cu exprimarea deciziei de retragere din contract.
Dreptul de retragere poate fi exercitat de catre consumator doar in cazul contractelor incheiate la distanta, de pe site-ul www.lunaboutique.ro

X